Keskoslasten perheillä on paljon yhteisiä kokemuksia jaettavana. Kevyt tarjoaa vertaistukea keskustelupalstan, jäsenille tarkoitetun Facebook-ryhmän Kevyt-yhdistyksen jäsenet, perhe- ja vertaistapaamisten sekä tukisähköpostin muodossa.

Hae omaa vertaistukijaa 

Tukisähköpostimme tuki@kevyt.net välittää Kevyen vertaistukijalistalla olevien vapaaehtoisten yhteystietoja. Joukossamme on tällä hetkellä useita vertaistukijoita, joilla kaikilla on omakohtaisia kokemuksia keskosuudesta. Voit saada tukea myös esimerkiksi monikkouteen tai äidinmaidon pumppaukseen tai imettämiseen liittyvissä asioissa.

Kun otat yhteyttä tukisähköpostiin, valitsemme yhdessä sinulle parhaiten sopivan vertaistukijan, johon voit olla yhteydessä. Vertaistukijat ovat vapaaehtoisia, jotka tarjoavat tukeansa perhe- ja työelämänsä lomassa omien resurssiensa mukaan. Vertaistukea voit saada sähköpostitse, puhelimitse tai kasvotusten. Osa vertaistukijoista tekee myös sairaalavierailuja. Voit saada vertaistukea jo odotusaikana, vauvan synnyttyä tai kun keskoslapsesi on jo kasvanut isommaksi. Ammatillisia psykologipalveluja tai lääketieteellistä neuvontaa tukipostista ei voi saada.

Ota rohkeasti yhteyttä tuki@kevyt.net!