Kevyen jäsenenä olet osa keskosperheiden valtakunnallista verkostoa ja saat vertaistukea sekä ajantasaista tietoa tärkeistä aiheista. Liittymällä jäseneksi tuet myös toimintaamme keskosperheiden hyväksi.

Keskosperheiden yhdistys Kevyt on osa Mannerheimin Lastensuojeluliittoa.  Virallinen nimemme onkin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Meilahden yhdistys. Kevyen jäsenenä olet myös MLL:n jäsen, ja saat Kevyen jäsenetujen lisäksi käyttöösi MLL:n kaikki jäsenedut.

Jäseneksi liitytään MLL:n jäsenlomakkeella:

Huom! Varmista, että kohdassa Organisaation nimi on valittuna Meilahden yhdistys.

Kevyen jäsenmaksu vuonna 2021 on 29 euroa.


Jäsenedut

Kevyen jäsenten Facebook-ryhmä

Kevyen jäsenille on Facebookissa oma, suljettu jäsenryhmä Kevyt-yhdistyksen jäsenet. Jäsenyys tarkistetaan ryhmään liittymisen yhteydessä.

Hieronta ja jalkojen terveydenhoito, Podopoli

Keskosperheiden yhdistyksen jäsenille kaikista Podopolin hieronta- ja jalkojen terveydenhoitopalveluista 20% alennus, koodilla: K222. 

www.podopoli.fi

Lastentossut

Tunnuksella ”KEVYT”  Keskosperheiden yhdistyksen jäsenille 15 % alennus verkkokaupassa:

www.lastentossut.fi

Lastentarvikkeet, Ozbaby

Kaupassa 12 % alennus normaalihintaisista tuotteista. Koodi ei kuitenkaan koske Stokke tai Britax Premium -merkkejä. Myymälässä asioidessa riittää, kun kertoo olevansa Kevyen jäsen. Verkkokaupassa asioidessasi syötä verkkokaupan ostoskoriin  koodi ”kevyt12”. 

www.ozbaby.fi

MLL:n jäsenedut

Kevyen jäsenenä saat myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenedut, kuten Lapsemme-lehden ja alennuksia mm. matkailusta, tuotteista ja autonvuokrauksesta. Tällä hetkellä esimerkiksi Kirpunkoti-verkkokauppa tarjoaa MLL:n jäsenille kaikista tuotteista -10%. Valikoimasta löytyvät mm. Mestaripiirros, keskosen oma vauvakirja sekä syntymäjulisteet.

Lue lisää: Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenedut