Haluatko tukea Kevyen työtä keskosperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi? Keskosperheiden yhdistys Kevyt tukee keskosperheitä ja edistää perheiden hyvinvointia monella tavalla, muun muassa tarjoamalla vertaistukea, jakamalla tietoa keskosuudesta, edistämällä keskosia hoitavien ammattilaisten ja keskosperheiden yhteystyötä sekä vaikuttamalla keskosperheiden hyvinvointiin ja tasa-arvoon.

Lahjoitukset ja merkkipäivälahjoitukset

Oletko sinä tai läheisesi viettämässä syntymäpäivää, häitä tai muuta merkkipäivää? Lähestyykö keskoslapsen kaste- tai nimenantojuhla? Tekemällä merkkipäivälahjoituksen muistat ja tuet juhlapäivänä keskosperheitä. Voit halutessasi pyytää lahjoitukset suoraan Keskosperheiden yhdistys Kevyen tilille ja merkitsemään tilisiirron viestikohtaan nimesi ja merkkipäiväsi. 

Myös yritykset, orgaanisaatiot ja yksityiset henkilöt voivat tukea lahjoituksella Kevyen toimintaa. Lahjoituksen voi tehdä suoraan Kevyen tilille.  Lisätietoja saat osoitteesta kevyt(at)kevyt.net.

Rahankeräysluvan tiedot:

  • Keräysluvan saaja ja käytännön toimeenpanija: MLL Meilahden yhdistys ry (Keskosperheiden yhdistys Kevyt) (1733565-9).
  • Rahankeräysluvan myöntäjä, luvan numero ja myöntämisajankohta: Poliisihallitus, RA/2019/41, 15.1.2019. 
  • Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 15.1.2019 – 14.1.2021  koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
  • Kerättävien varojen käyttötarkoitus ja aika:  Kerätyillä varoilla järjestetään vertaistukitoimintaa sähköisten kanavien ja henkilökohtaisten tapaamisten kautta. Varoja käytetään eri puolilla Suomea järjestettävien vertaistukiryhmien ja -tapahtumien kustannuksiin, vertaistukitoiminnasta tiedottamiseen sekä sähköisten kanavien ja alustojen kautta toteutettavien vertaistukitoiminnan kuluihin. Lisäksi varoilla tuetaan keskoslasten perheitä jakamalla tietoa olevista palveluista sekä järjestämällä perheiden tapaamisia ja tapahtumia. Varat käytetään materiaalin tuottamiseen, tapahtumien järjestämiseen, toimitila-ja tarjoilukustannuksiin sekä lastenvahtien palkkioihin. Varoja käytetään myös yhdistyksen vaikuttamistyöhön sekä keskosuuteen liittyvän tiedon tuottamiseen ja koostamiseen. Varoilla katetaan tiedottamismateriaalin tuottamisesta aiheutuneita kustannuksia, kuten esimerkiksi sähköisten ja paperisten oppaiden ja esitteiden kustannuksia. Kerätyt varat käytetään toimintaan tarpeen mukaan, normaalisti kuitenkin vuoden sisällä keräyksen alkamisajankohdasta. Mikäli keräys tuottaa yllättäen suuren määrän rahaa, varat käytetään suunnitellusti pidemmällä aikajaksolla.


Kevyen jäsenyys

Liittymällä Kevyen jäseneksi tuet samalla toimintaamme. Liityt keskosperheiden verkostoon ja saat käyttöösi sekä Kevyen omat että MLL:n jäsenedut. 

Kannatusjäsenyys

Liittymällä Keskosperheiden yhdistys Kevyen kannatusjäseneksi tuet keskosperheiden jaksamista ja hyvinvointia.

Kannatusjäsenyys on voimassa aina vuoden kerrallaan. Kannatusjäsen saa vuoden jäsenlehdet. Julkaisemme suostumuksensa antaneiden kannatusjäsentemme nimet verkkosivuillamme.

Kannatusjäseniksi voivat ryhtyä yritykset ja yhteisöt. Kannatusjäsenmaksu on 100, 300, 500 tai 1000 euroa vuodessa. Tue Kevyen toimintaa ja liitykannatusjäseneksi! Ota yhteyttä kannatusjäsenyydestä kevyt(at)kevyt.net.


Tilaa tuotteitamme

Tilaamalla tuotteitamme tuet myös toimintaamme. Kevyt pienokainen -kirjan lisäksi verkkokaupassamme on kampanjaluontoisesti myytävänä mm. suosittuja keskosaiheisia t-paitoja. Seuraa ilmoitteluamme!

Verkkokauppaan 


Yritysyhteistyö

Yritykset ja yhteisöt voivat tukea toimintaamme ostamalla mainostilaa jäsenlehdestämme ja nettisivuiltamme. Jäsenlehti tavoittaa jäsenemme ja keskosperheet kaikissa Suomen sairaaloissa.

Yrityksillä, yhteisöillä ja muilla toimijoilla on myös mahdollisuus tukea keskosperheitä tarjoamalla esimerkiksi kampanjaetuuksia, kuten tuotealennuksia, ilmaislippuja tai muita etuuksia Kevyen jäsenille. 


Ota yhteyttä

Kun haluat tukea keskosperheitä, ota yhteyttä kevyt(a)kevyt.net!


Lisätietoa

Tietoa Kevyen toiminnasta