Kevyen jäsenenä olet osa keskosperheiden valtakunnallista verkostoa ja saat vertaistukea sekä ajantasaista tietoa tärkeistä aiheista. Liittymällä jäseneksi tuet myös toimintaamme keskosperheiden hyväksi.

Keskosperheiden yhdistys Kevyt on osa Mannerheimin Lastensuojeluliittoa.  Virallinen nimemme onkin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Meilahden yhdistys. Kevyen jäsenenä olet myös MLL:n jäsen, ja saat Kevyen jäsenetujen lisäksi käyttöösi MLL:n kaikki jäsenedut.

Jäseneksi liitytään MLL:n jäsenlomakkeella https://liityjaseneksi.mll.fi/.  Merkitse yhdistykseksi Meilahti, muuten MLL liittää sinut automaattisesti oman asuinpaikkakuntasi yhdistykseen osoitteesi perustella. 

Kevyen jäsenmaksu vuonna 2018 on 29 euroa.


Jäsenedut

Kevyen jäsenlehti

Kevyen jäsenenä saat kotiisi kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Kevyt-lehden. Ainutlaatuinen tietopaketti ajankohtaisista keskosiin liittyvistä aiheista.

Kevyen jäsenten Facebook-ryhmä

Kevyen jäsenille on Facebookissa oma, suljettu jäsenryhmä Kevyt-yhdistyksen jäsenet. Jäsenyys tarkistetaan ryhmään liittymisen yhteydessä. 

Jalkojen terveydenhoito, Podopoli

Keskosperheiden yhdistyksen jäsenille jalkojen terveydenhoito tai lahjakortti jalkojen terveydenhoitoon on 31.12.2018 saakka etuhintaan 70,00€/h (norm. 98,00€) koodilla: K222.

www.podopoli.fi

Lastentossut

Tunnuksella ”KEVYT”  Keskosperheiden yhdistyksen jäsenille 15 % alennusverkkokaupassa:

www.lastentossut.fi

Bumba ja Pieni Sirkus

Bumba DVD:t 50 % alennuksella. Lisää tilauksen yhteydessä koodikenttään alennuskoodi KEVYT50.

www.pienisirkus.fi

Lastentarvikkeet, Ozbaby

Kaupassa 12 % alennus normaalihintaisista tuotteista. Koodi ei kuitenkaan koske Stokke tai Britax Premium -merkkejä. Myymälässä asioidessa riittää, kun kertoo olevansa Kevyen jäsen. Verkkokaupassa asioidessasi syötä verkkokaupan ostoskoriin  koodi ”kevyt12”. 

www.ozbaby.fi

MLL:n jäsenedut

Kevyen jäsenenä saat myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenedut, kuten Lapsemme-lehden ja alennuksia mm. matkailusta, tuotteista ja autonvuokrauksesta. 

Lue lisää: Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenedut

MLL Meilahden yhdistys logo