Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Zumbaa Lastenklinikan vastasyntyneiden teho-osaston hyväksi

Zumbaa Lastenklinikan vastasyntyneiden teho-osaston hyväksi

Se oli ystävänpäivä ja ne lääkärin sanat jäivät ikuisesti mieleeni: ”Tilasi ei nyt reagoi lääkitykseen, vauvan on parempi syntyä kuin jäädä vatsaan”. Siinä hetkellä olimme niin yksin. Emmi syntyi 15.2.2005 raskausviikolla 31, lähes 9 viikkoa ennenaikaisena, 1425g painoisena. Vastasyntyneiden teho-osastolla olimme täysin hämmentyneinä keittämässä kahvia vanhempainhuoneessa. Keittiön kaapin seinässä oli kyltti: nämä kahvit tarjoaa Kevyt-yhdistys. Nyt Emmi on 8v ekaluokkalainen ja zumba-herhiläinen. Tämä tempaus on meidän kiitoksemme Kevyt-yhdistykselle.

Tässä oli lähtökohdat päivään ja kyllä meillä oli Nöykkiönlaakson koulussa villiä menoa!

Zumba_zumbaajat

2.3.2013 kokoontui lähes 70 zumbaajaa tekemään hyvää Lastenklinikan vastasyntyneiden teho-osaston hyväksi. Sali oli täynnä ja tunnelma kuuma. Tunnin lopussa kaikki olivat niin hyvällä mielellä, että sydäntä lämmitti. Pieni ele, yksi kahvipaketti, sai niin huikeasti positiivisuutta aikaan.

Kun mukaan tapahtumaan lähti vielä Citymarket Iso Omena ja Meira, saimme hyvälle tunnelmalle tukea myös heiltä.

Miten vanha legendaarinen sanonta sanoikaan… ”pieni askel ihmiselle, suuri askel ihmiskunnalle”. Elämä on pieniä tekoja, jolla on suuri vaikutus. Joten jos teidän paikkakunnallanne on tilausta tällaiselle avulle, tarttukaa toimeen! Tekemisestä saatu mielihyvä antaa mielettömästi virtaa saavutetuista hyödyistä puhumattakaan.

Kiitos Kevyen hallitukselle, että lähditte mukaan ideaani. Kiitos Niina ja Zumbaland, että toteutit ideani. Kiitos Iso Omenan Citymarket ja Meira, tunnelmassa mukana elämisestä!

Tanssiterveisin Minna

Zumba_ryhmäkuva

 

Zumba_kultakatriina

Tarkempia tunnelmia päivästä seuraavassa Kevyt –lehdessä. Jos haluat nähdä lisää kuvia tapahtumasta, mene sivuille www.zumbaland.fi. Pääset ajankohtaista - valikon kautta suoraan Facebookin kuva-albumiin.

Zumba_kahvit

Navigointi