Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / TULOSSA! Luovaa kirjoittamista keskoslasten vanhemmille

TULOSSA! Luovaa kirjoittamista keskoslasten vanhemmille

Kevyt järjestää vuodenvaihteen jälkeen keskoslasten vanhemmille suunnatun kirjoittamisryhmän.


Ryhmää ohjaa Leena-Kaisa Laakso, joka on viestintäsuunnittelija, luovan kirjoittamisen ohjaaja,  free-toimittaja ja itsekin kahden keskospojan äiti.

 

Ryhmä tapaa kolme kertaa, kaksi tuntia kerrallaan. Sen aikana tehdään erilaisia kirjoitusharjoituksia, yksin ja ryhmässä. Sisältö räätälöidään osallistujien toiveita vastaaviksi, ja jokainen saa halutessaan myös henkilökohtaista palautetta.

 

-        Mukaan voi tulla kuka tahansa, aiempia taitoja ei tarvita, eikä epävarmuus haittaa. Täällä saa itkeä ja nauraa.  Tarkoituksena on tarjota turvallinen, ymmärtävä ja kannustava ympäristö kirjoittamisen kokeilemiseen, Laakso kertoo.

 

Kirjoittaminen tarjoaa keskoslasten vanhemmille mahdollisuuden purkaa tuntoja ja jäsentää tilannetta luovan kirjoittamisen avulla, kokeneen ohjaajan ja turvallisen ryhmän kanssa.  Kirjoittaa voi niin omista tuntemuksistaan kuin vauvankin tarinaa.

 

-       Luova kirjoittaminen tarjoaa tavan käsitellä raskasta elämäntilannetta, johon  on usein jouduttu täysin yllättäen. Kirjoittamisharjoitukset tavoittavat usein myös tiedostamattoman kerroksia, Laakso mainitsee.

 

Ryhmä tulee kokoontumaan pääkaupunkiseudulla. Tarkemmat ajankohdat ja paikat julkaistaan muun muassa Kevyen nettisivuilla. Mikäli kiinnostuneita löytyy, jatkossa vastaavia ryhmiä voidaan järjestää myös verkossa, jotta vanhemmat eri puolilta Suomea voivat osallistua ryhmän työskentelyyn.

Navigointi