Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tule mukaan toimintaan!

Tule mukaan toimintaan!

Keskosvanhempien yhdistys Kevyt etsii toimintaan mukaan lisää aktiivisia vapaaehtoisia eri tehtäviin.


Hei sinä!

Oletko etsimämme henkilö?

Haluatko käyttää noin 5-10 tuntia kuukaudessa muiden auttamiseen?

Koskettaako keskosuus sinua jollain tavalla? Oletko kenties keskosen äiti, isä, isovanhempi, hoitaja, tai onko keskosuus muuten vain lähellä sydäntäsi?

Erityisesti tarvitsemme hallituksen jäseniä, päätoimittajaa jäsenlehden tuottamiseen ja hallituksen puheenjohtajaa seuraavalle kaudelle. Tehtäviä on monenlaisia, aina vertaistapahtumien järjestämisestä perhepoliittisten kannanottojen kirjoittamiseen ­– löydät varmasti itsellesi sopivan erikoisalueen!

Aiempi kokemus yhdistystoiminnasta ei ole välttämätöntä, me autamme ja opastamme. Hommia tehdään jokaisen oman jaksamisen ja osaamisen mukaan. Yhdistys on valtakunnallinen, joten voit olla mistä päin Suomea tahansa. Kokouksiin voi osallistua helposti esimerkiksi Skypen välityksellä ja suuren osan asioista hoidamme sähköpostikeskusteluilla.

Kevyt toimii täysin vapaaehtoisvoimin, joten palkkaa tehtävistä emme voi tarjota. Sen sijaan saat taatusti uusia tuttavuuksia ja hyvän mielen keskosperheiden auttamisesta. Tule mukaan toimintaan tekemään hyvää!

Lisätietoja osoitteesta www.kevyt.net tai sähköpostitse pj@kevyt.net.

Uusi hallitus valitaan syyskokouksessa 15.11.2015.

Navigointi