Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tuettu loma keskosperheille Ikaalisten kylpylässä

Tuettu loma keskosperheille Ikaalisten kylpylässä

Tuettu loma keskosperheille Ikaalisten kylpylässä 25.-30.7.2016.

Hyvinvointilomat ja Raha-automaattiyhdistys järjestävät yhteistyössä Kevyen kanssa keskosperheille loman Ikaalisten kylpylä Ikaalisissa 25.-30.7.2016.

Hakeminen

Hakemuksen voi täyttää sähköisesti osoitteessa www.hyvinvointilomat.fi. Sähköinen hakemus on auki 26.2.-26.4. Hakemukseen tulee merkitä ”Kevyt-loma” ja kertoa, että kyse on keskosperheestä. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Liikuntarajoitteet merkitään hakemukseen, jos ne halutaan huomioitavan lomakohteessa.

Valinnat

Lomalle valitaan noin 10 perhettä. Valinnat tekee Hyvinvointilomat; Kevyt ei vaikuta valintoihin. Hyvinvointilomat lähettää valituiksi tulleille lomalaisille kutsun mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Niille hakijoille, jotka eivät tulleet valituiksi, ei lähetetä vastauskirjeitä. Tuetun loman voi saada enintään joka toinen vuosi.

Kustannukset

Loma maksaa aikuisilta 125 € /hlö, alle 16-vuotiaille loma on ilmainen. Hyvinvointilomat lähettää lomalaisille laskun, jonka eräpäivä on kuukautta ennen loman alkua. Loma toteutetaan täysihoidolla, sisältäen aamiaisen, lounaan ja päivällisen sekä lomaohjauksen. Majoitus on perhehuoneissa. Matkakuluista ja mahdollisten retkien kustannuksista lomalaiset vastaavat itse.

Peruutukset

Lomalle valittu perhe voi peruuttaa lomansa maksutta ennen laskun eräpäivää. Loman maksamisen jälkeen tehdystä peruutuksesta palautetaan rahat vain lääkärintodistusta vastaa.

Lomaohjelma

Ikaalisten kylpylä postittaa lomalaisille lomaviikon alustavan ohjelman ennen loman alkua. Lisäksi Kevyt pyrkii järjestämään loman aikana tuokion, jossa keskosperheet tutustuvat toisiinsa.
Lomajaksolla on järjestetty yhteisesti lastenhoitoa 3-6 vuotiaille 2 kertaa viikossa kahden tunnin ajan. Lomakohde ilmoittaa lastenhoidon ajankohdat.


Lisätietoja:
Ikaalisten kylpylän yhteystiedot www.rantasipi.fi
Kristiina Lundahn Hyvinvointilomat p. 010 830 3404 kristiina.lundahn@hyvinvointilomat.fi
Keskosvanhempien yhdistys Kevyt, kevyt@kevyt.net

Navigointi