Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tuettu loma keskosperheille Ikaalisten kylpylässä

Tuettu loma keskosperheille Ikaalisten kylpylässä

Hyvinvointilomat ja Raha-automaattiyhdistys järjestävät yhteistyössä Kevyen kanssa keskosperheille loman Ikaalisten kylpylä Ikaalisissa 28.7.-2.8.2014

Hakeminen
Lomalle haetaan paperihakemuksella, jonka saa tulostettua osoitteesta www.hyvinvointilomat.fi Hakemukset toimitetaan Hyvinvointilomien toimistoon 28.4. mennessä. Hakemukseen tulee merkitä ”Kevyt-loma” ja kertoa, että kyse on keskosperheestä. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Liikuntarajoitteet merkitään hakemukseen, jos ne halutaan huomioitavan lomakohteessa.

Valinnat
Lomalle valitaan 6-7 perhettä. Valinnat tekee Hyvinvointilomat; Kevyt ei vaikuta valintoihin. Hyvinvointilomat lähettää valituiksi tulleille lomalaisille kutsun. Niille hakijoille, jotka eivät tulleet valituiksi, ei lähetetä vastauskirjeitä. Tuetun loman voi saada enintään joka toinen vuosi.

Kustannukset
Loma maksaa aikuisilta 125 € /hlö, alle 16-vuotiaille loma on ilmainen. Hyvinvointilomat lähettää lomalaisille laskun, jonka eräpäivä on kuukautta ennen loman alkua. Loma toteutetaan täysihoidolla, sisältäen aamiaisen, lounaan ja päivällisen sekä lomaohjauksen. Majoitus on perhehuoneissa. Matkakuluista ja mahdollisten retkien kustannuksista lomalaiset vastaavat itse.

Peruutukset
Mahdollinen lomajakson peruutus on tehtävä viimeistään kolme kuukautta ennen loman alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50 % loman täysihoitokuluista.

Lomaohjelma
Ikaalisten kylpylä postittaa lomalaisille lomaviikon alustavan ohjelman ennen loman alkua. Lomajärjestäjän puolesta lomalla ei ole järjestetty lastenhoitoa. Kevyt pyrkii järjestämään loman aikana tuokion, jossa lomalaiset tutustuvat toisiinsa.

Lisätietoja:
Ikaalisten kylpylän yhteystiedot www.rantasipi.fi
Kristiina Lundahn Hyvinvointilomat p. 010 830 3404 kristiina.lundahn@hyvinvointilomat.fi
Keskosvanhempien yhdistys Kevyt, kevyt@kevyt.net

Navigointi