Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Kysely keskosvanhemmille - vielä ehdit vastaamaan!

Kysely keskosvanhemmille - vielä ehdit vastaamaan!

Kysely keskosvanhemmille - vielä ehdit vastaamaan!

Bumba on väkivallaton, kiireetön ohjelma, joka soveltuu vauvoille ja taaperoille. Bumbassa lapsi ei kohtaa mörköjä tai pelottavia asioita. Bumbaa tuo maahan pieni suomalainen perheyritys nimeltä Pieni Sirkus.

Kysely keskosvanhemmille!

Hei keskosen äiti tai isä! Kerro meille mielipiteesi siitä, millaista vertaistukea ja tietoa keskosperheille tulisi olla tarjolla.

Vastaa keskosvanhempien yhdistys Kevyen toteuttamaan kyselyyn ja kerro kokemuksistasi, toiveistasi ja ideoistasi. Kyselyssä kartoitetaan myös sitä, minkä verran keskosperheet tietävät yhdistyksemme toiminnasta. Kyselyn tuloksia käytetään yhdistyksessämme keskosperheille suunnatun tuen ja toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Hyödynnämme niitä myös tehdessämme yhteistyötä sairaaloiden ja tutkijoiden kanssa.

Vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja tulokset käsitellään niin, ettei vastauksia ja vastaajaa voida yhdistää. Vastausaikaa on jatkettu 9.5. saakka, jotta mahdollisimman moni ehtii vastata.

Vastauksia toivotaan myös jo kouluikään ehtineiden keskosten vanhemmilta.

Mikäli haluat osallistua arvontaan, voit jättää sähköpostiosoitteesi kyselylomakkeen lopussa sille varattuun kenttään. Arvomme kaikkien vastaajien kesken Pienen Sirkuksen (www.pienisirkus.fi) lahjoittamia Bumba-dvd-levyjä sekä Rähinän lahjoittamia cd-levyjä ja t-paitoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Vastaaminen ei edellytä Kevyen jäsenyyttä; kysely on tarkoitettu kaikille keskosten vanhemmille. 

Kyselylomakkeeseen pääset tästä.


Lämmin kiitos vastauksestasi jo etukäteen!


Keskosvanhempien yhdistys Kevyt

kevyt@kevyt.net

 

Navigointi