Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Kevyen kevät 2016

Kevyen kevät 2016

Keväällä tapahtunutta

Kevyt kevätbrunssi

Kevyt järjesti brunssin Helsingissä sunnuntaina 17.4. Vaikka ilma oli sateinen, pääsimme nauttimaan Block by Dylanin runsaasta brunssista kuuden keskosperheen voimin. Samalla pääsimme juttelemaan lasten kuulumisista. Tapahtuma oli ilmeisesti ensimmäinen laatuaan, mutta koska siihen osallistumista pidettiin helppona, yritetään järjestää vastaavanlaisia myös tulevaisuudessa.

Mukana ammattilaisten seminaareissa

Turussa pidettiin huhtikuussa vastasyntyneiden tehohoidon ammattilaisille suunnattu Vanhemmat vahvasti mukaan -seminaari. Kevyen puheenjohtaja Heli Kauppinen oli kutsuttu seminaariin puhumaan suomalaisten keskosvanhempien näkökulmasta. Esitelmää varten kerättiin kokemuksia Kevyen keskustelufoorumilla ja sosiaalisen median kanavissa – kiitos kaikille vastanneille! Ammattilaiset olivat hyvin kiinnostuneita kuulemaan vanhempien kokemuksista ja tunteista keskosten sairaalahoidon ajalta.

Kevyt oli mukana myös toukokuussa Kuopiossa järjestetyillä valtakunnallisilla vastasyntyneiden tehohoitopäivillä.

Keskosperheiden ilta Huimalassa

Maanantaina 16. toukokuuta yli 50 keskosperhettä täytti Reippailuhalli Huimalan, kun Kevyt oli saanut reippailuhallin tilat käyttöön yhdeksi illaksi Huimala tekee hyvää –kampanjan puitteissa. 

Halliin oli kokoontunut kaikkiaan yli 250 aikuista ja lasta viihtymään, verkostoitumaan, leikkimään ja tapaamaan toisiaan. Hulinaa riitti koko neljä tuntisen tapahtuman ajan.

Lämmin kiitos Huimalalle tästä mahdollisuudesta!

Kevätkokouksessa tutustuttiin kasvitieteellisen puutarhan ihmeisiin

 Keskosvanhempien yhdistys Kevyen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin lauantaina 14.5. Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa. Samalla kokouksen osallistujat pääsivät tutustumaan puutarhan keväisiin ihmeisiin opastetulla kierroksella.

Opastuksen aikana tutustuttiin mm. sademetsän ja aavikon monipuoliseen kasvimaailmaan ja etsittiin ryhmissä lapsillekin tuttuja hyötykasveja kuten kaakaota, banaania ja ananasta.

Kevätkokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Tapahtumaan osallistui 24 henkilöä.

 

Kiitos kaikille kevään tapahtumien osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Navigointi