Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Keskosperheiden ilta Huimalassa 16.5.

Keskosperheiden ilta Huimalassa 16.5.

 

Reippailuhalli Huimala Helsingissä on lahjoittanut tilansa vain meidän käyttöömme yhdeksi illaksi! Keskosperheet pääsevät yhdessä seikkailemaan maanantaina 16. toukokuuta. Ovet ovat avoinna klo 16-20.


Ilmoittautuminen

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmoittautua oheisen lomakkeen kautta 8.5. mennessä ja saapua paikalle!

Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä Kevyen jäsenyyttä. Halutessasi voit maksaa vapaaehtoisen pääsymaksun (käteisellä, omavalintainen summa), joka käytetään Kevyen toimintaan, mm. vertaistuen järjestämiseen.

Palvelut

Paikalla on keskosvanhempien yhdistys Kevyen edustajia kertomassa yhdistyksen toiminnasta ja vastaamassa kysymyksiin. Myös Huimalan henkilökunta on paikalla opastamassa seikkailussa. Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet osallistujia, joten jokainen seikkailee omalla vastuullaan. Huimalan kahvio on avoinna tapahtumamme ajan.

Tärkeää muistaa

HUOMIO: Kuten kaikki tiedämme, keskosina syntyneet lapset ovat infektioherkkiä, joten huolehdithan, että kukaan perheestänne ei tule paikalle kipeänä – kiitos!

Tapahtumaan voivat osallistua myös ne perheet, joiden keskosvauva on vielä sairaalassa. Tässä on hyvä tilaisuus isompien sisarusten piristämiseen ja vertaistukeen!

Lisätietoja Huimalasta

Huimalan aktiviteetteihin voit tutustua osoitteessa www.huimala.fi

Huimalan osoite: Ajomiehentie 1, Helsinki (Konala)

Lisätietoa Kevyen toiminnasta

www.kevyt.net

Tapahtumaa koskevat tiedustelut: kevyt@kevyt.net

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

http://goo.gl/forms/Mvj9uiDsgZ

Navigointi