Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Eppu Normaali -tapahtuma keskosperheille 2.12.2016

Eppu Normaali -tapahtuma keskosperheille 2.12.2016

PÄIVITYS 28.11.2018: Peruutusten vuoksi meillä on vielä 5 lippua eli 10 paikkaa tarjolla.

Brother Christmas haluaa muistaa suomalaisia keskosperheitä ja lahjoittaa keskosvanhemmille elämysten illan. Brother Christmas kutsuu 70 keskosen läheistä mukaan Eppu Normaali -tapahtumaan 2.12.2016 Metro Areenalla Espoossa. Tapahtumassa on Eput-elokuvan ensi-ilta sekä Eppu Normaalin puoliakustinen keikka. Keskosvanhemmat pääsevät mukaan kutsuvieraina.

Kokoontuminen ja lippujen jako Metro areenan edessä on klo 17.30. Ohjelmassa on ensin ruokatarjoilua ja pientä viihdykettä VIP-tilassa. Ohjelma areenan puolella alkaa 19.00 ja Eput-elokuva klo 19.30. Eppujen keikka alkaa heti elokuvan jälkeen.

Mukaan voivat ilmoittautua kaikki keskoslasten vanhemmat (Kevyen jäsenyyttä ei vaadita). Jaossa on 35 kpl kahden vip-lipun paketteja; seuralaiseksi voi ottaa esimerkiksi puolison tai ystävän. Mikäli tulet ilman seuralaista, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeessa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://kilta.mll.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=520  viimeistään 25.11. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi tieto kokoontumispaikasta sähköpostitse.

Lisää tietoa Brother Christmasista löydät Facebookista osoitteesta:
https://www.facebook.com/Brotherchristmashki/

Navigointi