Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Design3 Oy suunnitteli Kevyelle uuden logon Pro Bono työnä

Design3 Oy suunnitteli Kevyelle uuden logon Pro Bono työnäDesign3 Oy valitsi Keskosvanhempien yhdistys Kevyen vuoden 2012 Pro Bono -vapaaehtoistyökohteekseen.
Yritys valitsee vuosittain yhden yhteiskunnallisen yrityksen tai yhteisön, jolle toteuttaa markkinointiviestinnällisen projektin hyväntekeväisyytenä. Hankkeen lopputuloksena Kevyelle valmistui uusi logo, joka otettiin käyttöön Keskoslasten päivän kunniaksi 17.11.2013. Logon on suunnitellut AD Minna Haukkovaara.

Logouudistuksen avulla haluttiin tuoda yhdistyksen ilmeeseen uutta raikkautta ja pirteyttä. Myös höyhen-merkkiä vahvistettiin, jotta se erottuisi paremmin ja tukisi muuta kuvitusta, mitä yhdistyksemme on saanut käyttöönsä. Usein jäsenet saavat ensikosketuksen Kevyeen jo sairaala-aikana ja uudella, pirteämmällä logolla halutaan tuoda väriä ja iloista ilmettä myös vaikeiden kriisihetkien keskelle.

Uusi logo on ilmeeltään turvallinen, hoivaava, luotettava, taipumaton ja aikaansaava kuin keskosvanhempi, mutta myös kevyt, pieni, untuvainen, vahva, päättäväinen ja sinnikäs kuin keskoslapsi.

Kevyt kiittää Design3 Oy:tä ja AD Minna Haukkovaaraa yhteistyöstä.


Navigointi