Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tule mukaan Kevyen toimintaan!

Tule mukaan Kevyen toimintaan!

KEVYT Keskosvanhempien yhdistys (MLL Meilahden yhdistys ry) etsii toimintaan mukaan lisää aktiivisia vapaaehtoisia.

 

Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä?

 

Kevyt etsii uusia vapaaehtoistoiminnasta innostuneita jäseniä hallitustyöskentelyyn. Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaamme keskosten ja keskosperheiden hyväksi, ota yhteyttä sähköpostitse: pj (ät) kevyt.net 14.11.2014 mennessä tai tule syyskokoukseen paikanpäälle. 

Aiempi kokemus ei ole välttämätön, mutta toivomme aktiivista ja oma-aloitteista otetta. Hommia tehdään jokaisen oman jaksamisen ja osaamisen mukaan.

Yhdistys on valtakunnallinen. Hallitustyöskentelyyn voit osallistua myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvana verkossa. Kokouksia on vuosittain 4-8 ja lisäksi asioita hoidetaan paljon sähköpostin välityksellä.

 

KEVYEN SYYSKOKOUS JÄRJESTETÄÄN JA UUSI HALLITUS VALITAAN LA 15.11. KLO 15-17 LEIKKIPUISTO TULLINPUOMIN TILOISSA HELSINGISSÄ

 

Haluatko tehdä hyvää keskosten ja heidän läheistensä tueksi muulla tavoin?

 

Jos koet, että keskoset ja keskosperheiden asiat ovat lähellä sydäntäsi ja haluat auttaa, mutta hallitustyöskentely vapaaehtoisvoimin toimivassa yhdistyksessä ei ole sinun juttusi, ehdota meille hallituksen jäsenille rohkeasti miten haluaisit olla yhdistyksen toiminnassa mukana.

 

Tehtäviä hallituksessa ja sen ulkopuolella on kaikille kiinnostuneille tapahtumien järjestämisestä ja nettisivujen päivittämisestä kannanottoihin meitä lähellä oleviin perhepoliittisiin aiheisiin tai jäsenlehden tuottamiseen. Myös keskustelupalstalle tarvitaan moderaattoreita. Autamme myös mielellämme paikallisten vertaisryhmien perustamisessa, jos olet kiinnostunut vetämään ryhmää omalla paikkakunnallasi.

 

Lisätietoja: http://www.kevyt.net/yhdistys/miten-mukaan-toimintaan

Navigointi